Käyttöehdot

Käyttöehdot

Top10vpn.fi tarjoaa käyttäjille tietoa ja työkaluja, jotta he paremmin ymmärtävät erilaiset ohjelmat. Top10vpn.fi verkkosivu (edellä "Sivu") on Top10vpn.fi tekijänoikeuden suojaama. Tarjoamme käyttäjille pääsyn tälle sivustolle sillä ehdolla, että he hyväksyvät kaikki Käyttöehdot (edellä "Ehdot") ilman mukauttamista.

Käyttöehtojen hyväksyntä

Käyttämällä sivustoa hyväksyt ehdot ja kaikki sovellettavat lait, ja olet vastuussa paikallisten lakien noudattamisesta. Jos et hyväksy näitä ehtoja, et saa käyttää sivua. Sivustolla oleva materiaali on suojattu sovellettavalla tekijänoikeuslailla sekä tavaramerkkilailla.

Käyttäjän lisenssi

Top10vpn.fi sivuston sisältö on yksityiseen käyttöön eikä ulkoiseen tai kaupalliseen käyttöön. Tämän rajoitetun käyttölisenssin alla käyttäjä ei saa muokata tai kopioida sivustolla olevaa materiaalia ja käyttää sitä kaupalliseen toimintaan tai pitää sitä julkisesti näkyvillä (kaupallisesti tai ei-kaupallisesti) ja mikä tahansa yritys purkaa tai tehdä uudelleen Top10vpn.fi sivuston ohjelmistoa tai palvelua, sisältöä tai sivustoa tai siirtää sitä toiselle henkilölle tai palvelimelle on kielletty. Tämä lisenssi päättyy automaattisesti, mikäli käyttäjä rikkoo näitä rajoituksia, ja Top10vpn.fi voi purkaa tämän lisenssin milloin tahansa. Kun käyttäjän lisenssi puretaan, hänen on poistettava kaikki ladattu, elektroninen tai tulostettu sisältö tähän sivustoon liittyen.

Vastuunvapautuslauseke

Top10vpn.fi sivustolla oleva sisältö on tarjottu siten, kun se siellä näkyy. Emme myönnä takuita, määriteltyjä tai määrittämättömiä, ja täten irtisanoudumme kaikista muista takuista, mukaan lukien rajoituksetta kaikki oletetut takuut tai ehdot kaupallisuudesta, loukkaamattomuudesta, immateriaalioikeuksista tai muista mahdollisista takuista. Tämän lisäksi Top10vpn.fi ei takaa sen sisällön tarkkuutta tai sisällön luotettavuutta liittyen sen verkkosivuun tai sivuihin, jotka ovat linkitetty sivuun.

Verkkosivun sisältö, kuten esimerkiksi tekstit tai kuvat, joita Top10vpn.fi lisensoijat tai muut henkilöt käyttävät tai joita löytyy Top10vpn.guide sivulta, johon sisältyy kaikki palvelut ("Sisältö"), on tarkoitettu vain tiedotustarkoitukseen. Käyttäjien täytyy lukea kaikki tieto, jota tuotteiden valmistaja tai tarjoaja mahdollistaa. Vaikka pyrimme pitämään sivustolla olevan tiedon päivitettynä, emme takaa, että tieto sivulla pitää paikkansa tai on päivitetty. Top10vpn.fi sivusto perustuu mainontaan sekä arvosteluun. Jotta voimme jatkaa tämän sivuston tarjoamista ilmaiseksi kaikille, käytämme linkkejä, jotka mahdollistavat meidän saavan palkkioita VPN yhteistyökumppaneiltamme. VPN yhteistyökumppaneiden järjestys ja sijoitus voi muuttua mainonnasta johtuen sekä sen suosiosta, keskustelusta sekä siitä kuinka paljon sitä on katsottu. Arvostelumme, järjestyksemme sekä sijoituksemme saattaa muuttua ajoittain.

Vastuumme katoamisessa tai vahingoittumisessa

Sivuston käyttö on käyttäjän omalla riskillä. Missään tilanteessa Top10vpn.fi tai heidän yhteistyökumppaneitansa ei voida pitää vastuussa vahingoista (näihin sisältyy tiedon menettäminen tai liiketoiminnan keskeytys). Emme ole vastuussa millään tavalla vahingosta joka johtuu sivustomme käytöstä, vaikka Top10vpn.fi tai sen edustajaa olisi tiedotettu suullisesti tai kirjoitetusti mahdollisen vahingon vaarasta.

Korvaus

Käyttäjät sitoutuvat korvaamaan, puolustamaan ja sulkemaan meidät pois kaikista menetyksistä, kuluista, vahingoista ja kustannuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajajan palkkiot, jotka johtuvat siitä, että Käyttäjä rikkoi näitä käyttöehtoja ja/tai siitä, että Käyttäjä on käyttänyt verkkosivustoa väärin.

Tarkistukset / virheet

Top10vpn.fi sivuston sisällössä saattaa olla teknisiä, kirjoituksellisia tai kuvallisia virheitä. Top10vpn.fi ei ole vastuussa verkkosivustolla olevan materiaalin tarkkuudesta, täydellisyydestä tai ajantasaisuudesta. Top10vpn.fi saattaa tehdä muutoksia sen verkkosivuston sisältöön ilman erillistä ilmoitusta milloin tahansa. Top10vpn.fi ei kuitenkaan lupaa, että se päivittäisi sisältöä säännöllisesti.

Linkit kolmansien osapuolien palveluntarjoajille

Top10vpn.fi ei ole testannut kaikki sivustoja, johon sillä olevat linkit johtavat, eikä ota vastuuta näiden sivustojen sisällöstä. Linkin lisääminen ei tarkoita, että Top10vpn.fi hyväksyy sivuston. Tällaisen linkitetyn verkkosivuston käyttö on käyttäjän omalla vastuulla.

Muutokset näihin ehtoihin

Top10vpn.fi voi muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Käyttämällä tätä verkkosivustoa käyttäjät sitoutuvat noudattamaan näiden käyttöehtojen uusinta versiota.

Sovellettava lainsäädäntö

Kaikki Top10vpn.fi-verkkosivustoa koskevat vaatimukset ovat Yhdistyneen kuningaskunnan lakien alaisia riippumatta siitä, ovatko ne käyttäjän kotimaan lakien kanssa ristiriidassa. Ellei tässä toisin mainita, kaikki käyttöehdoista tai sivustosta suoraan tai välillisesti aiheutuvat tai niihin liittyvät riidat ratkaistaan yksinomaan Yhdistyneen kuningaskunnan tuomioistuimissa. Käyttäjät hyväksyvät peruuttamattomasti tämän lainkäyttövallan ja tällaisen tuomioistuimen yksinomaisen toimivallan tällaisessa kiistassa.

Kysymykset

Mikäli sinulla on mitään kysymyksiä tähän Tietosuojakäytäntöön liittyen, lähetä sähköpostia osoitteeseen hello (at) Top10vpn.fi