Mainostajan Ilmoitus

Private Internet Access-arvostelu

9.5
Mahtava
Meidän valintamme: Varmasti kaikista turvallisin VPN saatavilla. Syy miksi ihmiset hakeutuvat tämän VPN palvelun käyttäjiksi on tiukka ei lokeja -käytäntö ja vahva halu ylläpitää täyttä verkkoanonymiteettiä.
Hanki Private Internet Access - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.privateinternetaccess.com/erikoistarjous

Ainutlaatuiset Edut

• Tiukka ei lokeja -käytäntö
• Jättimäinen verkko yli 3267 yhdyskäytävällä
• Tukee 10 laitetta samanaikaisesti
• Lataa isoja tiedostoja nopeasti ja anonyymisti
• Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
• Mainostetaan kaikista anonyymeimpänä VPN palveluna

Yrityksen Taustaa

Vuonna 2010 Andrew Lee perusti Private Internet Access tai PIA ohjelmistoyrityksen joka tarjoaa VPN palveluita. Heidän toimistonsa sijaitsee Suurten järvien alueella ja heillä on töissä yli 50 ihmistä. Marraskuussa 2019 Kape Technologies osti PIA:n, ja sama yritys hallinnoi myös kahta muuta VPN palvelua, Cyberghostia ja Zenmatea.

VPN Toiminnot

Private Internet Access tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden sekä lupaa, että se estää mainokset, haittaohjelmat ja seurantaohjelmat. Suurin syy kuitenkin siihen, miksi ihmiset hyödyntävät tätä VPN palvelua on heidän tiukka ei lokeja -käytäntö ja heidän vahva halunsa ylläpitää täyttä verkkoanonymiteettiä. He sanovat, että Private Internet Access "ei kerää tai säilytä mitään tietoja Virtual Private Network (VPN) tai välityspalvelinten käytöstä."

Tämän lisäksi PIA suojaa käyttäjiään verkkoyksityisyyden saralla sotilasluokan salaustekniikan avulla, ja hyödyntää alan yleisintä OpenVPN protokollaa suojatakseen ja salatakseen tietosi. Tämän lisäksi PIA myös tarjoaa DNS ja IP vuodon eston, MACE mainokseneston (ei iOS sovelluksissa) ja tärkeän tappokytkin toiminnon, joka varmistaa, että oikeaa IP osoitettasi ei vuodeta ikinä verkossa, vaikka VPN palvelu kytkeytyisi pois päältä. Paras asia näistä? Voit mukauttaa PIA:n sovelluksen sisäisiä turvallisuustoimintoja tarpeesi mukaan!

Jos taloudessasi on useampia yhdistettyjä laitteita, olet iloinen kuullessasi, että Private Internet Access sallii sinun yhdistää 10 laitetta samanaikaisesti yhdellä käyttäjällä. Tämä on kaksi kertaa enemmän kuin mitä saat useimmilla VPN palveluilla. PIA tarjoaa myös sovelluksen suurimmille käyttöjärjestelmille, kuten esimerkiksi Windows, macOS, iOS, Android ja Linux. Tämän lisäksi voit muokata reitittimesi suojaamaan koko kotitaloutesi Wi-Fi verkon sen OpenVPN toiminnon ansiosta. Lisäksi PIA tarjoaa myös selain laajennuksia Chromelle, Firefoxille ja Operalle ja heidän verkkonsa kattaa yli 3267 palvelinta 29 maassa.

Käyttöjärjestelmät ja Laitteet

windowsmaclinuxandroidioschromefirefoxopera

Palvelinten Sijainnit

United StatesUnited KingdomCanadaAustraliaGermanyNew ZealandSwedenNetherlandsNorwayDenmarkFinlandSwitzerlandFranceBelgiumAustraliaCzech RepublicRussian FederationIrelandItalySpainHungaryBulgariaPolandUkraineTaiwanSingaporeJapanIsraelMexicoIndia

Hinnoittelu

Verrattuna kilpaileviin VPN palveluihin, joissa on samanlaiset toiminnot, Private Internet Access on saatavilla hyvään hintaan. Tämän arvostelun laatimisen aikaan voit tehdä kuukausittaisen tilauksen vain hintaan 8.80 € tai 5.28 € per kuukausi, jos teet 6 kuukauden tilauksen. Saat eniten vastinetta rahallesi, jos maksat vuoden hinnan etukäteen, jolloin hinnaksi jää vain 2.95 € per kuukausi. Ainoa asia mistä jäät paitsi on ilmainen kokeiluversio. Tämän sijaan PIA tarjoaa rahat takaisin takuun 30 päivän kuluessa. Muilla VPN palveluilla saat yleensä vain kerran rahat takaisin. PIA on paljon avokätisempi. Oletetaan että olet tehnyt tilauksen, peruuttanut sen ja saanut rahat takaisin. Kolmen kuukauden päästä ajattelet kokeilla uudelleen, ja peruutat sen taas. Mikäli olet silti takuuajan puitteissa, saat rahasi uudelleen takaisin.

Helppokäyttöisyys & Suorituskyky

Ensivilkaisulla saattaa tuntua, että sovellus on tehty tekniikkaa taitaville henkilöille, mutta oikeastaan käyttöliittymä on aika yksinkertainen. Asennus on nopea ja kaikki saatiin toimimaan käden käänteessä. Kuten mainitsimme aiemmin, voit mukauttaa sovellusta vastaamaan tarpeisiisi ja se on myös saatavilla 19 eri kielellä. Ja tämän lisäksi, jos tuntuu että unohtelet asioita, voit laittaa sovellukseen näkyviin, kuinka monta päivää tilaustasi on jäljellä.

Nopeus ja Luotettavuus

Toinen tärkeä asia, jota täytyy miettiä, on varmasti nopeus ja luotettavuus, joten päätimme testata PIA:n yhdistämällä muutamaan yksityiseen verkkoon. Seuraamalla yhteyttä, varmentamalla palvelimen sijainnin ja tekemällä viivetestejä saimme tulokset, ja olimme vaikuttuneita. Testit todensivat, että jokainen palvelin todella yhdisti paikkaan, jonka lupasi. Yhteysaikaan liittyen Private Internet Access toimi todella hyvin. Kun testailimme muita VPN palveluita, keskimääräinen nopeus oli 150-200Mbps mutta PIA yllätti meidät keskimääräisellä 314Mbps nopeudella, jossa nopein yhteys oli 452 Mbps. Nopeuden lasku oli vain noin 4 % kun VPN oli käytössä.

Asiakastuki

PIA:n tukisivusto on todella helppokäyttöinen ja yksinkertainen. Tietosivuilta löytyy paljon resursseja sekä Ohjesivuilta paljon helposti seurattavia asennusohjeita sekä ohjeita, kuinka korjata ongelmia. Private Internet Access tarjoaa myös live chatin englanniksi 9:00 - 18:00 MST maanantaista perjantaihin. Voit myös ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse, ja he yleensä vastaavat nopeasti.

Lopputulos

Private Internet Access tarjoaa vankan VPN palvelun, jossa on paljon kehittyneitä toimintoja, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä sekä jopa 10 yhdenaikaisen laitteen yhdistämisen. Se toimii oikeastaan millä alustalla tahansa hyvään hintaan. Jos jostakin pitäisi valittaa, se varmaan olisi kokeiluversion puute. Kuitenkin heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten saat rahasi helposti takaisin, jos muutat mielesi.
Hanki Private Internet Access - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.privateinternetaccess.com/erikoistarjous
Kirjoita arvostelu Private Internet Access
Jaa mielipiteesi auttaaksesi muita.
Captcha
Private Internet Access Käyttäjien Arvostelut
  • “Helppo asentaa ja käyttää, ei vaikuta nopeuteen. Suosittelen“
  • “Tarvitsin VPN palvelua. Kun tein tutkimusta ja puhuin kavereilleni, valitsin PIA:n. Se vastaa hyvin tarpeisiimme. Ei valituksia ja mielestäni hinta on sopiva.“
Hanki Private Internet Access - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.privateinternetaccess.com/erikoistarjous