Vastuuvapauslauseke

Vastuuvapauslauseke

Sisältövastuu

Sivujemme sisältö on luotu suurella tarkkuudella. Emme kuitenkaan voi taata sisällön tarkkuutta, täydellisyyttä ja ajantasaisuutta. Palveluntarjoajana olemme vastuussa omasta sisällöstämme tällä sivustolla yleisten lakien mukaisesti. Emme kuitenkaan ole velvollisia valvomaan siirrettyjä tai tallennettuja kolmannen osapuolen tietoja tai tutkimaan olosuhteita, jotka viittaavat laittomaan toimintaan. Yleisen lainsäädännön mukaiset velvollisuudet poistaa tai estää tietojen käyttö säilyvät ennallaan. Vastuu tässä suhteessa on kuitenkin mahdollista vasta siitä hetkestä lähtien, kun tiedetään tiedossa olevasta rikkomuksesta. Kun saamme ilmoituksen asianmukaisista rikkomuksista, poistamme tämän sisällön välittömästi.

Vastuu ulkoisista linkeistä

Tarjouksemme sisältävät linkkejä kolmansien osapuolten ulkoisille verkkosivustoille, joiden sisältöön emme voi vaikuttaa. Siksi emme ota mitään vastuuta tästä ulkoisesta sisällöistä. Linkitettyjen sivujen sisältö on aina kunkin palveluntarjoajan tai operaattorin vastuulla. Linkitetyt sivut tarkastettiin linkittämisen yhteydessä mahdollisten lakirikkomusten varalta. Laiton sisältö ei ollut tunnistettavissa linkityksen aikaan. Linkitettyjen sivujen jatkuva sisällön valvonta ei kuitenkaan ole järkevää ilman konkreettista näyttöä lain rikkomisesta. Kun saamme ilmoituksen asianmukaisista rikkomuksista, poistamme nämä linkit välittömästi.

Tekijänoikeus

Sivuston ylläpitäjien luoma sisältö ja teokset näillä sivuilla ovat Ison-Britannian tekijänoikeuslain alaisia. Kopiointi, käsittely, jakelu ja kaikenlainen hyödyntäminen tekijänoikeuden rajojen ulkopuolella edellyttää kyseisen tekijän tai hallitsijan kirjallista suostumusta. Tämän sivuston lataukset ja kopiot ovat vain yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Siltä osin kuin tämän puolen sisältö ei ole operaattorin luoma, huomioidaan kolmansien osapuolien tekijänoikeudet. Erityisesti kolmansien osapuolien sisältö on merkitty sellaiseksi. Jos olet edelleen tietoinen tekijänoikeusloukkauksesta, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä meille. Kun saamme ilmoituksen asianmukaisista rikkomuksista, poistamme sitä koskevan sisällön välittömästi.