Mainostajan Ilmoitus

ExpressVPN-arvostelu

9.3
Todella Hyvä
Meidän valintamme: Yksi kaiken kaikkiaan parhaista VPN palveluista. Super nopea ja turvallinen, yli 3000 palvelinsijaintia yli 90 maassa. Jos sanomme että suosittelemme ExpressVPN palvelua, se on vähättelyä...
Hanki ExpressVPN - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.expressvpn.com/erikoistarjus

Arvostelun Yhteenveto

ExpressVPN on VPN palveluntarjoaja jonka omistaa Express VPN International Ltd. Sen toimisto sijaitsee Tortolan saarella, Brittiläisillä Neitsytsaarilla ja se työllistää 201–500 henkilöä.

Jos tarvitset verkkoyksityisyyttä ja anonymiteettiä, ExpressVPN on paras vaihtoehtosi. He tarjoavat korkeimman tason salausta ilman vuotoja, joitakin hyviä turvallisuustoimintoja, tiukan ei lokeja -käytännön, joka pitää sinut täysin anonyyminä, ja he sijaitsevat sellaisen lainsäädännön piirissä, joka on yksityisyydelle ystävällinen.

He ovat myös nopeita ja luotettavia kun puhutaan selailusta, pelaamisesta tai mistä tahansa muusta mitä teet verkossa. Olet varmasti myös iloinen kuullessasi, että ExpressVPN toimii yhdessä Tor selaimen kanssa, joka parantaa myös yksityisyyttäsi. Kaiken tämän lisäksi tämä VPN palvelu toimii käytännössä jokaisen laitteen kanssa, ja heillä on todella hyvä asiakastuki sekä muut tukijärjestelmät.

Yksityisyys / Anonymiteetti

Kuten heidän yksityisyyssivullaan ExpressVPN kertoo, he "...eivät kerää lokeja aktiviteeteistasi, johon sisältyy selailuhistoria, verkkoliikenteen kohdetta, tiedon sisältöä tai DNS pyyntöjä. Emme myöskään säilytä yhteyslokeja, eli IP osoitettasi, tai VPN IP osoitettasi, yhteyden aikaleimoja tai istunnon pituutta."

Heidän kertoman mukaan he eivät myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Henkilötiedot kuten esimerkiksi sähköpostiosoitteesi tai maksutietosi kerätään vain tilin ylläpitoa varten. Sinun ei tarvitse myös olla huolissasi siitä, että tietosi hakkeroidaan, koska he käyttävät todella kehittyneitä toimintoja kuten esimerkiksi VPN jaettua tunnelointia, AES 256-bit salausta ja muuta.

Nopeus ja Luotettavuus

Kuten olet jo varmaan ymmärtänyt, ExpressVPN tuntuu olevan jokapaikanhöylä, mutta yksi kysymys pysyy, onko se oikeasti nopea? Emme luota sokeasti muiden tekemiin arvosteluihin, joten teimme omat testimme. Alussa latausnopeutemme oli 95 Mbps ja kun yhdistimme Yhdysvaltain palvelimelle, nopeus tippui 85 Mbps. Tämä tarkoittaa vain 10 % nopeushävikkiä! Se on todella pieni, kun tavallisesti VPN palvelua käytettäessä hävikki on 40 % ja 60 % välillä. Yhdistimme sitten Australian palvelimelle, ja tulokseksi tuli 59 Mbps. Tämä tarkoittaa, että vaikka yhdistimme palvelimelle, joka on toisella puolen maapalloa, hävikki oli yhteensä vain 37 %.

Käyttöjärjestelmät ja Laitteet

Yksittäinen tilaus antaa sinulle viisi samanaikaista yhteyttä riippumatta valitsemastasi käyttöjärjestelmästä. ExpressVPN toimii useiden laitteiden kanssa: Windows, Android, Mac, iOS, Linux, Reitittimet, Chromebook, Kindle Fire ja Nook. Se toimii myös esimerkiksi seuraavien pelikonsoleiden kanssa: Xbox, Playstation ja Nintendo Switch. ExpressVPN tarjoaa myös liitännäisen Chrome ja Firefox selaimiin. Viime vuodesta lähtien kaikki sovellukset ja laajennukset ovat saatavilla kymmenillä kielillä.

windowsmaclinuxandroidioschromefirefox

Palvelinten Sijainnit

Tämän arvostelun tekemisen aikaan ExpressVPN:llä on yli 3000 palvelinta yli 160 VPN sijainnissa 94 eri maassa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että heillä on palvelimia jokaisessa maanosassa paitsi Etelämantereella.

ArgentinaBahamasBrazilCanadaChileColombiaCosta RicaEcuadorGuatemalaMexicoPanamaPeruUnited StatesUruguayVenezuelaAlbaniaAndorraArmeniaAustriaAzerbaijanBelarusBelgiumBosnia And HerzegovinaBulgariaCroatiaCyprusCzech RepublicDenmarkEstoniaFinlandFranceGeorgiaGermanyGreeceHungaryIcelandIrelandIsle Of ManItalyJerseyLatviaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMaltaMoldovaMonacoMontenegroNetherlandsMacedoniaNorwayPolandPortugalRomaniaSerbiaSlovakiaSloveniaSpainSwedenSwitzerlandTurkeyUkraineUnited KingdomAustraliaBangladeshBhutanBrunei DarussalamCambodiaHong KongIndiaIndonesiaJapanKazakhstanKyrgyzstanLao People's Democratic RepublicMacaoMalaysiaMongoliaMyanmarNepalNew ZealandPakistanPhilippinesSingaporeKoreaSierra LeoneTaiwanThailandUzbekistanViet NamAlbaniaEgyptIsraelKenyaSouth Africa

Asiakaspalvelu

Tuki on varmaan yksi ExpressVPN:n vahvimmista osa-alueista, koska heillä on 24/7 live chat sekä video ohjeita, joita voit katsella suoraan heidän tukisivullaan tai heidän YouTube kanavallaan. Mikä olisi parempaa kuin ammattilaisten tekemät videot, kuinka korjata mikä tahansa tekninen virhe, joka tulee vastaasi. Toinen tapa ottaa yhteyttä tukeen on lähettää sähköposti tai avata tukipyyntö.

Hinnoittelu

Jokaiseen ExpressVPN tilaukseen sisältyy rajoittamaton 100 % rahat takaisin takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että jos et ole tyytyväinen tuotteeseen mistä tahansa syystä ensimmäisen 30 päivän aikana, voit ottaa yhteyden tukeen ja saada täyden maksun palautuksen. Heidän kuukausittainen tilauksensa on saatavilla hintaan 11.45 € per kuukausi, ja 6 kuukauden tilauksessa hinta on 8.80 € per kuukausi. Jos haluat tehdä pidempiaikaisen tilauksen, ero voi olla todella suuri. Maksa vuosi etukäteen niin kuukausittainen hinta laskee vain 7.35 € per kuukausi.
Hanki ExpressVPN - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.expressvpn.com/erikoistarjus
Kirjoita arvostelu ExpressVPN
Jaa mielipiteesi auttaaksesi muita.
Captcha
ExpressVPN Käyttäjien Arvostelut
  • “TÄMÄ on juuri se VPN jota haluat käyttää! Käytin ennen toista, maksullista VPN palvelua, ja he eivät arvostanut minua asiakkaana, vain henkilönä joka antaa heille rahaa. Vaihdoin ExpressVPN palveluun. Se tarjoaa luotettavan palvelun, ja saat turvallisuuspäivityksiä, se tarjoaa perheelle pääsyn sivustoille matkustaessasi, jotta pysyt kärryillä siitä mitä kotona tapahtuu.“
  • “Rakastan tämän VPN palvelun laatua ja sitä, kuinka monta palvelinta on saatavilla sekä niiden nopeutta ja turvallisuutta. Tämän on minulle varmasti paras.“
  • “Työskentely kodista on ollut painajainen, koska palveluntarjoajani estää sovelluksen etäkäytön - ExpressVPN korjasi tämän ongelman. Helppo käyttää ja korjasi kaikki ongelmani! Suosittelen 100 %!“
Hanki ExpressVPN - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.expressvpn.com/erikoistarjus