Mainostajan Ilmoitus

TotalVPN-arvostelu

8.8
Hyvä
Meidän valintamme: Perusteellisen tarkastelun jälkeen lopputulos on selkeä: TotalVPN:ssä yhdistyy taitavasti käytännöllisyys, nopeus ja luotettavuus, mikä tekee siitä kärkivaihtoehdon kaikille, jotka etsivät tehokasta ja jämerää digitaalista turvaa. Huippuluokan sovellustensa ja kattavan maailmanlaajuisen palvelinvalikoimansa ansiosta se sopii jokaiselle — niin VPN-noviiseille kuin kokeneemmillekin käyttäjille.
Hanki TotalVPN - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...

Tiivistelmä

TotalVPN on ennen kaikkea konstailematon ja virtaviivainen VPN-palvelu, joka on suunniteltu päivittäiseen toimintaan verkossa. Vaikka siinä ei ehkä olekaan loisteliaimpien VPN-merkkien hienostuneimpia ominaisuuksia, siinä on kaikki olennainen. Se sopii ihanteellisesti niille, jotka haluavat käyttää verkkoa vapaammin, turvallisemmin ja nimettömämmin tarvitsematta syventyä monimutkaisiin asetuksiin.

Yksityisyys / anonymiteetti

TotalVPN:n käyttäjällä on vahva suoja tietoturvaloukkauksia vastaan. TotalVPN lupaa noudattaa tiukasti “ei lokeja” -käytäntöä. Se tarkoittaa, että selaustottumukset, hakuhistoria ja muu toiminta verkossa pysyy yksinomaan käyttäjän itsensä tiedossa. Lisäksi TotalVPN hyödyntää alan johtavaa 256-bittistä AES-salausta, joka takaa, että aivan kaikki siirretty tieto pysyy piilossa uteliailta katseilta. Verkkoympäristössä, jossa IP-osoite voi kertoa paljon haltijansa tavoista, TotalVPN mahdollistaa digitaalisen anonymiteetin kätkemällä todellisen IP-osoitteen, jolloin on erittäin hankalaa seurata käyttäjän toimintaa verkossa. TotalVPN:n kattava maailmanlaajuinen palvelinverkko tekee käyttäjän sijainnin paikantamisesta entistäkin vaikeampaa.

Salaamisen lisäksi TotalVPN menee askeleen pitemmälle pettämättömällä VPN killswitch -toiminnollaan, joka suojaa DNS-vuodoilta. Vaikka nettiyhteydessä olisi yllättäviä katkoja, anonymiteetti säilyy suojattuna. TotalVPN huomioi myös asiakaskuntansa erilaiset tarpeet. Käyttäjä voi yksilöidä palvelua valitsemalla OpenVPN- ja IKEv2-protokollien välillä ja löytää siten sopivimman yhdistelmän lisääntynyttä yksityisyyden suojaa ja parempaa suorituskykyä.

Jännittääkö julkiseen wifi-verkkoon yhdistäminen? TotalVPN:n käyttäjän ei tarvitse olla huolissaan. Se suojaa välittömästi avoimet wifi-verkot ja puolustaa käyttäjäänsä urkinta- ja hakkerointiyrityksiltä, joilla pyritään saamaan haltuun arvokasta informaatiota. Käyttäjän tiedot pysyvät salattuna ja turvassa. TotalVPN säilyttää vain välttämättömät käyttäjätiedot ja takaa, ettei mitään käyttäjän verkkotoimintaa talleteta. TotalVPN:n mobiilisovellusten ansiosta samasta yksityisyydensuojasta saa nauttia myös kodin ulkopuolella. Lyhyesti sanottuna TotalVPN antaa työkalut, joilla voi surffailla netissä luottavaisin mielin.

Nopeus ja luotettavuus

VPN:n harrastajille nopeus on usein ratkaiseva tekijä. Testeissämme TotalVPN erottui selvästi edukseen. Arviointeja tehdessämme testasimme eri VPN-palvelujen nopeutta yhdistämällä palvelimiin eri puolilla maailmaa. Kun yhdistimme kotimaiseen palvelimeen, saimme nopeudeksi vaikuttavat 95 megabittiä sekunnissa, mikä on vain hieman hitaampi kuin perusnopeutemme 100 megabittiä sekunnissa. Kun testasimme yhteyttä brittiläiseen palvelimeen, nopeus oli kiitettävät 92 megabittiä. Yhdistettäessä vielä etäisempään serveriin Australiassa onnistuimme yhä saavuttamaan 87 megabitin nopeuden.

Nämä tulokset tekivät HD-laatuisten videoiden katsomisesta vaivatonta, eikä nettipelaaminenkaan pätkinyt. Monen VPN-palvelun nopeus usein silloin tällöin putoaa eri syistä, mutta TotalVPN:n käyttö oli koko ajan sujuvaa. Nämä testit todistavat, että TotalVPN:n on sitoutunut tekemään netin käytöstä paitsi turvallista myös saumattoman tehokasta.

Alustat ja laitteet

TotalVPN ottaa huomioon teknologisen ympäristön monimuotoisuuden. Se sopii yhteen monenlaisten eri laitteiden kanssa, mukaan lukien tietokoneet (sekä Windows että Mac), älypuhelimet (sekä Android että iOS), älytelevisiot ja jopa pelikonsolit kuten PlayStation ja Xbox. Perustason yhteensopivuuden lisäksi TotalVPN panostaa käyttäjäystävällisyyteen. Helppokäyttöinen käyttöliittymä varmistaa, että asennus ja yhteyden otto käy vaivatta myös VPN:n saloihin perehtymättömiltä. Eli olipa käyttäjä sitten nettivelho tai vasta aloittelija, TotalVPN:n käyttö sujuu kitkattomasti kaikilla alustoilla.

windowsmacandroidios

Palvelinten sijainnit

TotalVPN:llä on yli 50 palvelinta, jotka sijaitsevat 30 maassa, esimerkiksi Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Singaporessa, Espanjassa ja Meksikossa. TotalVPN:n kautta luotettava ja nopea yhteys on aina käytettävissä niin suurkaupungin sykkeessä kuin syrjäseuduillakin. Koska palvelimia on niin paljon ja niin laajasti, nopeudet ovat taatusti huippuluokkaa ja netin käyttö mukavaa ja katkotonta, missä ikinä onkaan.

United StatesAustraliaAustriaBelgiumBrazilBulgariaCanadaChileCzech RepublicDenmarkFinlandFranceUnited KingdomGermanyGreeceHong KongHungaryIcelandIrelandIsle Of ManIsraelItalyJapanMexicoMoldovaNetherlandsNew ZealandNorwayPolandRomaniaSerbiaSingaporeSloveniaSpainSwedenSwitzerland

Asiakaspalvelu

Digimaailmassa kaikki ei aina mene ihan putkeen. Siksi TotalVPN on panostanut huomattavasti asiakastukeen. Käyttäjät voivat pyytää apua vuorokauden ympäri toimivassa chatissa, mikä on osoitus TotalVPN:n sitoutumisesta asiakkaidensa tyytyväisyyteen. Jos käyttäjä kaipaa vastausta yleislaatuisempaan kysymykseen, sivuston usein kysyttyjen kysymysten osio on on intuitiivisesti jäsennellyn tiedon aarreaitta, jonka selaaminen on helppoa.

Hinnoittelu

Sanonta “sitä saa mitä tilaa” pitää yleensä paikkansa, mutta TotalVPN muuttaa tämän käsityksen. Vaikka TotalVPN houkutteleekin uusia asiakkaita erinomaisella ilmaisversiolla, todellisen vaikutuksen tekee premium-versio. Se on tällä hetkellä saatavilla 1,59 dollarin lyömättömään hintaan ja sisältää paitsi kattavan valikoiman edistyneitä VPN-toimintoja myös lisälisenssejä ja virusturvan. Arveluttaako sitoutuminen? 30 päivän rahat takaisin -takuu rauhoittaa mieltä. Lisäksi TotalVPN:n ajankohtaiset tarjoukset pitävät huolen siitä, että rahalle saa runsaasti vastinetta.

TotalVPN:n nopeus, turvallisuus ja helppokäyttöisyys sijoittaa sen VPN-palveluntarjoajien kärkikastiin. Jos etsit luotettavaa VPN-ratkaisua, TotalVPN on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.
Hanki TotalVPN - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
Kirjoita arvostelu TotalVPN
Jaa mielipiteesi auttaaksesi muita.
Captcha
Hanki TotalVPN - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...