Mainostajan Ilmoitus

Surfshark-arvostelu

9.0
Todella Hyvä
Meidän valintamme: Vaikka Surfshark saattaa olla uusi tekijä VPN palveluntarjoajien joukossa, se silti tarjoaa samaa kuin muut palveluntarjoajat. VPN antaa sinulle täydellisen digitaalisen vapauden, mahtavat nopeudet ja luotettavan turvallisuuden.
Hanki Surfshark - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.surfshark.com/erikoistarjous

Arvostelun Yhteenveto

Surfshark saapui markkinoille vuonna 2018 ja on täten yksi uusimmista tekijöistä VPN alalla. Vaikka se on verrattain uusi tekijä, se toimii todella hyvin nopeuden, yksityisyyden ja turvallisuuden saralla. Yhdessä AES-256 salauksen, OpenVPN:n ja IKEv2 tuen kanssa Surfshark myös toimeenpanee tiukan ei-lokeja käytännön sekä tarjoaa tappokytkin toiminnon pitääksesi tietosi turvassa, mikäli yhteytesi katkeaa.

Lisäksi se tukee jaettua tunnelointia, VPN ketjuttamista sekä URL-osoitteiden sekä mainosten estoa. Ja toden totta, muistimmeko mainita, että tämän lisäksi heillä on yli 1040 palvelinta 61 eri maassa? Jos tämä ei vielä ollut tarpeeksi uudelle VPN palvelulle, Surfshark sallii myös rajoittamattoman määrän laitteita samanaikaisesti yhdellä tilauksella! Tämä on todella vahva kamppailija, jos etsit uutta halpaa, nopeaa, luotettavaa ja pitkäaikaista VPN palvelua.

Yksityisyys / Anonymiteetti

Surfshark ei myöskään jää puutteeseen turvallisuuden osalla. Se tarjoaa kaikki perusturvat, joita voit olettaa, kun esimerkiksi DNS vuodon eston, automaattisen tappokytkimen, turvallisen salauksen ja heidän oman versionsa tupla VPN palvelusta nimeltä MultiHop, joka tarjoaa ylimääräisen tason turvallisuuteen. Surfshark tarjoaa myös paljon ylimääräistä, kuten esimerkiksi HackLock toiminnon, joka antaa sinulle hälytyksen, jos tietojasi vuodetaan sekä CleanWeb palvelun, joka estää kaikenlaisen seurannan, verkkourkinnan tai haittaohjelmat.

Jos olet väsynyt siihen, että satunnaiset mainokset pomppivat näytölläsi ollessasi verkossa, olet iloinen kuullessasi, että he tarjoavat nyt erikoisen verkkohakutyökalun, joka ei säilytä tietoja selainhistoriassasi. Tämä tarkoittaa sitä, että mainostajat eivät näe mitä olet hakenut ja tällöin he eivät mainosta sinulle asioita, joita olet hakenut. Ja kyllä, Surfshark toimii myös Kiinassa, mutta vaatii manuaalisen asennuksen, joka voi olla haastava. Mutta mikäli haluat, pystyt! Kehotamme kyllä olemaan huolellinen, jos haluat käyttää mitään VPN palvelua Kiinassa.

Yksi tärkeimmistä asioista liittyen yksityisyyteen ja VPN palveluihin on se, että pitääkö tarjoaja lokeja. Surfshark kerää joitakin tietoja, kuten esimerkiksi sähköpostiosoitteesi, salasanasi sekä maksutiedot, mutta nämä vaaditaan tilin ylläpitoon. He eivät kerää tapahtumatietoja, IP-osoitteita, datan käyttöä, hakuhistoriaa, verkkoliikennettä tai yhteyden aikaleimoja. Lisäksi VPN palveluntarjoaja on sijoittautunut yksityisyydelle ystävällisille Britannian Neitsytsaarille, joka tarkoittaa sitä, että se on yleisten valvontasopimusten ulkopuolella. Jos jostakin pitäisi olla huolissaan, se voi olla se, että he saattavat kerätä tietoja kolmannen osapuolen mainostajille, mutta voit myös asettaa tämän pois käytöstä sovelluksen asetuksista.

Nopeus ja Luotettavuus

Yleisesti on hyvä olettaa, että menetät hieman nopeudessa käyttämällä VPN palvelua, riippuen siitä kuinka vahvaa salausta käytät. Kuitenkaan tämän häviön ei tarvitse olla liian suuri. Kuitenkin mitä hyvää VPN palvelusta on, jos et voi käyttää verkkoa? Onneksi Surfshark toimi hyvin kaikissa tekemissämme testeissä. Ennen yhdistämistä heidän palvelimilleen, meidän latausnopeutemme oli noin 40.70 Mbps. Nopeus laski 25.40 Mbps:ään kun yhdistimme Yhdysvallan palvelimelle, ja noin 20.07 kun yhdistimme Iso-Britanninan palvelimelle. Nopeus on tasainen ja tarpeeksi nopea verkkoliikenteelle raskaalle toiminnalle kuten moninpeleille ja videokeskusteluille. Yritimme yhdistää Aasian palvelimelle, tarkemmin Japaniin, ja silti nopeus oli jopa 13.29 Mbps. Kaiken kaikkiaan tulokset olivat mahtavat ja emme huomanneet mitään yhteysongelmia tai nopeuden laskemista testien aikana.

Käyttöjärjestelmät ja Laitteet

Ja kuten olemme aiemminkin sanonut, asia, joka erottaa Surfsharkin muista haastajista on se, että se tarjoaa rajoittamattoman määrän laitteita vain yhdellä tilauksella. Se tarjoaa turvalliset selain liitännäiset Chromelle sekä Firefoxille ja se toimii useimpien suurimpien käyttöjärjestelmien kanssa, kuten esimerkiksi macOS, Windows, iOS ja Android. Jos haluat käyttää Surfsharkia sinun Playstationin, Xboxin, Linuxin tai pelikonsoleiden kanssa, voit lukea heidän sivustoltaan ohjeita kuinka tehdä sen manuaalisesti.

windowsmaclinuxandroidioschromefirefox

Palvelinten sijainnit

Surfshark perustettiin vasta vuonna 2018 ja heillä on silti vaikuttava palvelinverkko lyhyestä ajasta huolimatta. Tämä VPN tarjoaa nyt pääsyn yli 1040 palvelimeen yli 61 eri maassa.

AlbaniaAustriaBelgiumBosnia And HerzegovinaBulgariaCroatiaCyprusCzech RepublicDenmarkEstoniaFinlandFranceGermanyGreeceHungaryIcelandIrelandItalyLatviaLuxembourgMoldovaNetherlandsMacedoniaNorwayPolandPortugalRomaniaRussian FederationSerbiaSierra LeoneEl SalvadorSpainSwedenSwitzerlandUkraineUnited KingdomBrazilCanadaChileColombiaCosta RicaPanamaUnited StatesIsraelLibyan Arab JamahiriyaNicaraguaSouth AfricaTurkeyUnited Arab EmiratesAustraliaAzerbaijanHong KongIndiaIndonesiaJapanKazakhstanMalaysiaNew ZealandPhilippinesSingaporeKoreaTaiwanThailandViet Nam

Asiakaspalvelu

Surfsharkin asiakaspalvelu on mahtava. Heillä on 24/7 live chat vaihtoehto, jonka löydät heidän kotisivultaan. Sinun ei tarvitse edes etsiä tuki sivua! Yritimme lähettää kysymyksen eikä meidän tarvinnut odottaa pitkään. Alle minuutissa asiakaspalvelija vastasi kysymykseemme ystävällisesti ja ammattimaisesti. Asiakaspalvelija oli ystävällinen ja informatiivinen. Live chatin lisäksi Surfsharkin tukisivusto tarjoaa useita opetusohjelmia, yleistä tietoja sekä vastauksia yleisimpiin maksamiseen liittyviin kysymyksiin.

Hinnoittelu

Surfshark tarjoaa tällä hetkellä 3 eri tilaustapaa. Kuukausittain maksettava tilaus on saatavilla hintaan 10.60 €, kun taas 12 kuukauden pakkauksessa saat tilauksen hintaan 5.30 € per kuukausi. Saat siitä siis jopa 50 % säästön! Paras tarjous on kuitenkin 2 vuoden tilaus, jossa yhden kuukauden hinnaksi tulee vain 1.75 €, jolloin palvelu on yksi halvimmista VPN palveluista markkinoilla. Kaikkiin näihin tilauksiin kuuluu 30 päivän rahat takaisin takuu.
Hanki Surfshark - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.surfshark.com/erikoistarjous
Kirjoita arvostelu Surfshark
Jaa mielipiteesi auttaaksesi muita.
Captcha
Surfshark Käyttäjien Arvostelut
  • “Tekee mitä lupaa, ei ole ollut ongelmia ja toimii. 5/5“
  • “Mahtava hinta, hyvät nopeudet, toimii kuten kuuluukin.“
  • “Surfshark on todella tehokas ja helppo käyttää, sekä voit valita useasta maasta ja se on hyvä hintainen“
Hanki Surfshark - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.surfshark.com/erikoistarjous