Mainostajan Ilmoitus

Atlas VPN-arvostelu

-
Tarjous ei ole saatavilla
Meidän valintamme: Atlas VPN on mahdollisesti paras tarjolla oleva VPN, kun katsotaan ilmaisia VPN palveluita, koska se tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja vahvat suojausprotokollat. Se ei tietenkään yllätä, että kokemus on vielä parempi jos tilaat heidän maksullisen palvelun.
Hanki Private Internet Access - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.privateinternetaccess.com/erikoistarjous

Arvostelun Yhteenveto

Atlas VPN aloitti vasta tammikuussa 2020 mutta se on jo todella tunnettu VPN käyttäjien keskuudessa. Sitä markkinoidaan ilmaisena VPN palveluna, joka kunnioittaa yksityisyyttäsi eikä pommita sinua mainoksilla, siinä ei ole käyttörajoitusta ja se käyttää sotilastason salausta. Lyhykäisyydessään, se on täysin erilainen kaikista muista "ilmaisista" VPN palveluista, joka on oikeastaan aika virkistävää. Tietenkin jos haluat päästä optimoiduille ja nopeammille palvelimille, Atlas VPN tarjoaa myös maksullisen version.

Tämä VPN palveluntarjoaja kehittää myös toimintaansa vauhdilla, kun he ovat ottaneet käyttöön on tällä hetkellä 570 palvelinta 17 eri maassa vain vuoden aikana. Yhteydet ovat nopeita, luotettavia ja turvallisia sekä ne sisältävät IPv6 protokollan ja suojauksen DNS sekä WebRTC vuotoja vastaan. Kaikki sovellukset ovat yhteensopivia Windows, macOS, Android, iOS ja pian Chrome laitteilla.

Lisäksi tässä palvelussa pidämme siitä, että he keräävät todella minimalistisen määrän tietoa. Jos käytät ilmaisversiota, sinun ei tarvitse edes rekisteröityä! Kuulostaa hyvältä, mutta katsotaan, onko tämä palvelu oikeasti niin hyvä kuin miltä se kuulostaa.

Yksityisyys / Anonymiteetti

Atlas VPN käyttää alan yleisintä yhdistelmää, AES-256 ja IPSec/IKEv2 turvatakseen verkkoliikenteen. Tämä tekee siitä periaatteessa mahdotonta, jotta sinun ei tarvitse olla huolissasi, että hakkerit pääsisivät käsiksi tietoihisi. Kuinka paljon Atlas VPN itsessään säilyttää tietojasi? Heidän yksityisyyskäytäntöjänsä lainaten:

"Me olemme ei lokeja -VPN: emme kerää oikeaa IP osoitettasi emmekä säilytä mitään tietoja, jotka voitaisiin yhdistää siihen mitä selailet, katselet tai teet verkossa VPN palvelua käyttäen. Ainoa tieto, jota keräämme on yleiset tiedot, jotta voimme ylläpitää hyvää palvelua kaikille asiakkaillemme. Tämä tarkoittaa myös, että emme jaa mitään tietoja viranomaisille tai valtion virastoille, vaikka he pyytäisivät tietoa mitä teit käyttäessäsi VPN yhteyttämme."

Tämä on hyvä kuulla, koska Atlas VPN kuuluu länsimaisen lainsäädännön piiriin. Tällä tavoin, kun he eivät säilytä tietoja, heillä ei myöskään ole mitään mitä he voisivat antaa viranomaisille. Tämän lisäksi Atlas VPN sisältää tappokytkin toiminnon suojatakseen tietoasi, mikäli yhteys ei toimi. Toinen kätevä toiminto on "SafeBrowse" joka varoittaa sinua, mikäli olet siirtymässä mahdollisesti haitalliselle verkkosivustolle. Tätä arvostelua kirjoitettaessa sekä tappokytkin että SafeBrowse toiminnot ovat saatavilla vain Android sekä iOS sovelluksissa.

Nopeus ja Luotettavuus

Atlas VPN:n nopeuden ja luotettavuuden testaamiseksi käytimme useita viikkoja. Pelasimme verkkopelejä ja selailimme verkkoa päivittäin. Ennen palvelimeen yhdistämistä keskimääräinen latausnopeutemme oli 49 Mbps ja lähetysnopeutemme oli 7 Mbps. Tässä ei ollut oikeastaan melkein mitään eroa, kun yhdistimme paikalliselle palvelimelle. Latausnopeutemme pysyi tasaisena, keskimäärin se oli 41 Mbps ja lähetysnopeus oli keskimäärin 4 Mbps. Kun vaihdoimme Yhdysvaltain palvelimelle (olimme tätä arvostelua tehdessämme jossain päin Eurooppaa) nopeudet laskivat hieman, mikä ei ole yllättävää. 49 Mbps:n alussa olleesta latausnopeudesta se tippui noin 37 Mbps:ään ja lähetysnopeus laski 3 Mbps:ään. Yleisesti kokemuksemme oli parempi kuin tyydyttävä. Huomioi kuitenkin, että nämä testit tehtiin maksullisella käyttäjällä.

Käyttöjärjestelmät ja Laitteet

Atlas VPN on yhteensopiva kännyköiden, tablettien ja tietokoneiden kanssa sekä tukee useita käyttöjärjestelmiä, kuten esimerkiksi Android, iOS, macOS ja Windows. Tällä hetkellä Atlas VPN ei toimi OSX järjestelmässä.

windowsmacandroidios

Palvelinten Sijainnit

Tällä hetkellä Atlas VPN omistaa 573 palvelinta 17 maassa: Australia, Itävalta, Belgia, Kanada, Tanska, Ranska, Saksa, Irlanti, Italia, Alankomaat, Norja, Singapore, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Iso-Britannia ja Yhdysvallat.

AustraliaGermanyNetherlandsSpainAustriaHong KongNorwaySwedenBelgiumHungaryPolandSwitzerlandCanadaIndiaRomaniaUnited Arab EmiratesCzech RepublicIrelandSerbiaUnited KingdomDenmarkItalySingaporeUnited StatesFranceJapanSlovakia

Asiakaspalvelu

Atlas VPN tarjoaa laajan Usein kysytyt kysymykset -osion heidän APU valikossa. Artikkelit eivät ole hyvin organisoitu, mutta hakupalkki auttaa löytämään mitä etsit. Jos se ei auta, voit aina lähettää heille sähköpostia osoitteeseen support@atlasvpn.com. Jos olet maksava asiakas, kirjaudu vain sisään ja sinulla on pääsy 24/7 asiakastukeen.

Hinnoittelu

Ensimmäiseksi meidän täytyy käsitellä se, mitä eroa on ilmaisella ja maksullisella tilauksella. Ilmaisessa versiossa saat periaatteessa rajoittamattoman kaistan, tiedonsalauksen ja -kapseloinnin, sekä voit käyttää kolmea eri sijaintia: Yhdysvallat, Japani ja Australia. Toisaalta, nämä asiat saat maksullisessa versiossa:

• Yli 20 sijaintia maailmanlaajuisesti sekä yli 500 palvelinta
• 24/7 räätälöity tuki
• Yhdenaikainen käyttö rajoittamattomalle määrälle laitteita
• SafeBrowse toiminto sekä tarkistukset
• Todella nopean toiminnan sekä rajoittamattoman kaistanleveyden

Nyt kun olemme käsitelleet tämän, puhutaan hinnoista. Kuukausittaisen tilauksen hinta on hieman korkea, 8.80 € per kuukausi, kun yleisesti se on noin 4.40 € muille VPN palveluille. Hinta laskee paljon, mikäli teet vuosittaisen tilauksen. Tällöin se on vain 2.20 € per kuukausi, ja jos maksat 3 vuotta etukäteen hinta on vain 1.25 € per kuukausi. Vaikka se ei ehkä ole kaikista matalin hinta, kannattaa muistaa, että Atlas VPN ei rajoita yhdistettyjen laitteiden määrää per asiakastili. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tehdä uusia tilauksia jokaiselle taloutesi laitteelle!
Hanki Private Internet Access - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.privateinternetaccess.com/erikoistarjous
Kirjoita arvostelu Atlas VPN
Jaa mielipiteesi auttaaksesi muita.
Captcha
Hanki Private Internet Access - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.privateinternetaccess.com/erikoistarjous