Mainostajan Ilmoitus

NordVPN-arvostelu

9.1
Todella Hyvä
Meidän valintamme: Palkittu. Osa suurimmista tekniikkaan liittyvistä bloggaajista rakastaa tätä. Nopea ja todella yksityinen. NordVPN täyttää kaikki oikeat vaatimukset!
Hanki NordVPN - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.nordvpn.com/erikoistarjous

Arvostelun Yhteenveto

NordVPN lupaa että se on "maailman kehittynein VPN". Tähän asti se on pitänyt paikkansa, koska he ovat tarjonneet turvallisuuden ja yksityisyyden sekä tarjonneet kehittyneitä toimintoja, hyvään hintaan.

Voit olettaa saavasi tiukan "ei lokeja" -käytännön, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, hyvin suunnitellut sovellukset, mahtavan toimivuuden sekä muutamia lisäjuttuja, jotka nostavat sen kilpailijoidensa ylle. Yksi näistä ylimääräisistä toiminnoista on WifiSec, joka automaattisesti yhdistää sinut NordVPN palvelimelle, kun liityt salattuun tai salaamattomaan WiFi verkkoon. Tämä auttaa pitämään sinut rauhallisena, koska tiedät aina, että yhteytesi on salainen.

Yksityisyys / Anonymiteetti

Tosin kuin muut palveluntarjoajat, jotka tarjoavat vain yhtä tai kahta suojausprotokollaa maksettuna lisänä, NordVPN tarjoaa useita suojausprotokollia, kuten esimerkiksi IKEv2, OpenVPN, WireGuard sekä ilmaisen SOCKS5 välityspalvelimen sovellustason yksityisyydelle. Se tarjoaa myös tappokytkimen, joka sulkee yhteytesi automaattisesti, jos verkkoon kohdistetaan hyökkäys. Heillä on tiukka ei lokeja -käytäntö ja he eivät toimi yhteistyössä viranomaisten kanssa. Tämän lisäksi heidän tarjoama toiminto WifiSec estää mainoksia sekä mahdollisesti haitallisia verkkosivustoja.

Nopeus ja Luotettavuus

Yksi asia, joka kääntää ihmisiä pois VPN palveluiden luota, on se, että nopeushävikki voi olla jopa 60–70 %. Loppujen lopuksi mitä hyötyä siitä on, jos et voi tehdä oikeastaan mitään ilman että verkkosi pätkii? Onneksi sinulla ei ole tällaisiä ongelmia käyttäessäsi NordVPN palvelua. Testasimme sen nopeutta yhdistämällä Yhdysvaltain sekä Iso-Britannian palvelimille, ja nopeushävikki oli noin 5–10 %, joka on todella pieni.

Käyttöjärjestelmät ja Laitteet

Et pety, kun NordVPN lupaa että se on VPN palvelu KAIKILLE laitteillesi. Se tukee kaikkia suurimpia käyttöjärjestelmiä, kuten esimerkiksi Windows, macOS, Linux, Android ja iOS. He tarjoavat myös salatun välityspalvelimen liitännäisen Chrome sekä Firefox selaimille. Tämän lisäksi VPN palvelun voi asentaa manuaalisesti eksoottisemmille käyttöjärjestelmille, kuten esimerkiksi Raspberry Pi ja pfSense sekä Windows XP, Blackberry ja monen muun reitittimen järjestelmälle. Tämän lisäksi NordVPN tarjoaa 6 yhdenaikaista yhteyttä, joka on tarpeeksi koko perheelle tai pienelle yritykselle.

windowsmaclinuxandroidioschromefirefox

Palvelinten Sijainnit

Tällä hetkellä NordVPN tarjoaa 5522 palvelinta 58 eri maassa, joka on enemmän kuin tarpeeksi päivittäiselle VPN käytön tarpeelle, jopa kehittyneimmille käyttäjille. Heillä on tarjontaa jopa alueilla, joissa muilla VPN palveluntarjoajilla ei ole kattavuutta, kuten esimerkiksi Afrikassa, Lähi-idässä, Intiassa ja Kiinassa.

South AfricaEgyptAustraliaNew ZealandKoreaSingaporeTaiwanViet NamHong KongIndonesiaThailandJapanMalaysiaUnited KingdomNetherlandsGermanyFranceBelgiumSwitzerlandSwedenSpainDenmarkItalyNorwayAustriaRomaniaCzech RepublicLuxembourgPolandFinlandHungaryLatviaRussian FederationIcelandBulgariaCroatiaMoldovaPortugalAlbaniaIrelandUkraineCyprusEstoniaGeorgiaGreeceSerbiaSloveniaSlovakiaAzerbaijanMacedoniaBosnia And HerzegovinaIndiaTurkeyIsraelUnited Arab EmiratesUnited StatesCanadaMexicoBrazilCosta RicaArgentinaChile

Asiakaspalvelu

Pidämme siitä, että NordVPN tarjoaa 24/7 live chat vaihtoehdon, joka on saatavilla kaikkialla heidän verkkosivullaan. He tarjoavat tukea jopa muilla kielillä kuin englanniksi. Yritimme yhdistää asiakaspalvelijaan ja kysyimme häneltä muutamia yksinkertaisia ja teknisiä kysymyksiä. Hänen vastauksensa olivat suoria, ytimekkäitä ja ystävällisiä. Tukisivuston käyttö oli myös helppoa kategorioiden avulla. Muutamia kategorioita on esimerkiksi Usein kysytyt kysymykset, Yleistä tietoa, Maksaminen ja Yhdistettävyys.

Hinnoittelu

NordVPN tarjoaa tällä hetkellä 4 erilaista kaikki toiminnot sisältävää tarjousta. Saat käytännössä kaikki samat toiminnot jokaisella tilauksella, ja hinta riippuu tilauksesi pituudesta. Ymmärrettävästi, mitä pidemmän tilauksen teet, sitä halvempaa se on. Heillä on kuukausittain uudistettava tilaus, jonka hinta on 10.55 €. Jos teet 1 vuoden tilauksen, kuukausittainen hinta on 6.15 € per kuukausi, ja 2 vuoden tilauksessa se on vain 4.40 € per kuukausi. 3 vuoden tilaus on tietenkin halvin, ja siinä kuukausittainen hinta jää vain 3.10 € per kuukausi, jopa 70 % halvempi siis kuin kuukausittainen tilaus! Sillä ei ole väliä minkä tilauksen teet, jokaiseen niistä kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu.
Hanki NordVPN - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.nordvpn.com/erikoistarjous
Kirjoita arvostelu NordVPN
Jaa mielipiteesi auttaaksesi muita.
Captcha
NordVPN Käyttäjien Arvostelut
  • “Todella Hyvä! Asiakaspalvelu vastaa nopeasti jos tarvitset apua, ja yhteys on nopea ja turvallinen.“
  • “Tämä toimii todella hyvin Windowsilla ja Androidilla, ainoa ongelma on se, että se hidastaa yhteyttä sekä Androidilla ja Windows tietokonetta, tietokoneella sitä voi säätää vähän mutta Androidilla se hidastaa yhteyttä noin 25% alkuperäisestä latausnopeudesta.“
  • “NordVPN on tarjonnut minulle MAHTAVAA palvelua yli 2 vuoden ajan. Kiitos, tämä toimii.“
  • “luotettava, nopea, mahtava tuki.....valitettavasti Nord ei voi tehdä minulle ruokaa. Mutta ehkä seuraavassa päivityksessä. Suuri suositus !“
Hanki NordVPN - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.nordvpn.com/erikoistarjous