ProtonVPN Arvostelu

8.5
Hyvä
Meidän valintamme: Testimme osoittaa, että ProtonVPN on tosissaan internet turvallisuuteesi, yksityisyyteesi sekä vapauteesi liittyen. Heillä on hyvin suunnitellut sovellukset, jotka eivät ole ainoastaan avoimen lähdekoodin sovelluksia, vaan myös riippumattoman toimijan tarkastamia. Heidän pitkän aikavälin tilaukset saattavat olla kalliimpia kuin usean muun VPN palveluntarjoajan, mutta saat rajoittamattoman kaistanleveyden, vankat turvallisuustoiminnot, jättimäisen palvelinverkon ja muuta.
Hanki ProtonVPN - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.protonvpn.com/erikoistarjous

Arvostelun Yhteenveto

Tosin kuin jotkut VPN palvelut, jotka ovat kehitetty kellareissa tai makuuhuoneissa, ProtonVPN on kehitetty turvallisuusammattilaisten, insinöörien, tiedemiesten ja kehittäjien toimesta CERNissä vuonna 2014. Se alkoi ProtonMaililla, maailman suurimmalla, täysin salatulla sähköpostipalvelulla, joka tekee kaikista sähköposteistasi täysin mahdotonta lukea kaikille muille paitsi vastaanottajalle - Edes ProtonMail ei voi lukea näitä sähköposteja.

Ryhmä ei pysähtynyt sen jälkeen kun he saivat tehtyä salatun sähköpostijärjestelmän, vaan he puskivat kehittelyä eteenpäin kehittämällä ProtonVPN:n. Alun perin sen tarkoitus oli suojata toimittajia ja aktivisteja, jotka käyttivät ProtonMailia, ja nyt yhtiö tuo saman yksityisyyden massoille ProtonVPN:n avulla.

ProtonVPN:n kehittyneet turvaominaisuudet kuten esimerkiksi täydellinen salassapito, täydellinen levyn salaus ja turvalliset ydinpalvelimet saattavat tehdä siitä sen kuuloisen, että se olisi suunnitelty virkamiehille tai poliittisille henkilöille. Meidän testimme kuitenkin kertoo, että se on todella hyödyllinen myös tavallisille ihmisille.

ProtonVPN varmistaa, että kaiken mitä teet verkossa on sulavaa eikä pätki - tervetullut uutinen ihmisille, jotka ovat karanteenissa. ProtonVPN yhdistää myös sinut ilman ongelmia koulusi verkkoon, jos opiskelet etänä. Sama asia myös ihmisille, jotka työskentelevät kodistaan. Shoppailetko verkossa? Käytimme ProtonVPN:ää löytämään tarjouksia yhdistämällä eri maiden palvelimiin ja vertailemalla hintoja.

Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä nopeuteen ja suorituskykyyn. Palveluntarjoajalla on yli tuhat palvelinta, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi ylikuormitettujen palvelinten tai verkon ruuhkautumisen suhteen. Se on yhteensopiva melkein jokaisen laitteen kanssa, ja sovellus on hyvin suunniteltu ja helppokäyttöinen.

Yksityisyys / Anonymiteetti

Ehkä siitä johtuen, että sen tekijöinä on CERNin ja MITin tiedemiehet, ProtonVPN:n turvaominaisuudet eivät ole vitsi. Ennen kuin syvennymme niihin tarkemmin, puhutaan heidän asenteestaan turvallisuuteen. ProtonVPN:llä on tiukka ei lokeja -käytäntö. Heidän Tietosuojakäytännössään he sanovat, että "emme säilytä tietoa yhteyksistäsi tai sivustoista, joilla vierailet. Vain että voimme varmentaa tilisi ja voimme varmistaa, että sinä kirjaudut sisään, säilytämme yhden aikaleiman tilisi viimeisimmästä kirjautumisesta. Emme säilytä kuitenkaan tietoa siihen liittyen, mistä kirjauduit tai kauanko olit kirjautunut ..."

Tämän käytännön toimivuuden voi nähdä heidän vuosittaisissa avoimuusraporteissaan, jossa he kertovat esimerkiksi tilaajatietoja koskevien oikeudellisten pyyntöjen tapauksista. Tämän lisäksi ProtonVPN on kotoisin Genevestä, Sveitsistä - maa, joka tunnetaan sveitsiläisistä pankeista ja vahvoista yksityisyyteen liittyvistä laeista. On turvallista sanoa, että ProtonVPN saattaa olla paras vaihtoehto yksityisyyden näkökulmasta.

Turvallisuuteen liittyen, ProtonVPN ei jää missään jälkeen. He käyttävät kaikkia yleisimpiä protokollia, joista saatat myös tietää ennestään: AES-256 salaus, IKEv2/IPSec ja OpenVPN. Heidän Täydellinen Eteenpäin Salaus -toiminto varmistaa, että verkossa tapahtuvat maksutapahtumat ovat turvallisia, samalla kuin mainostenestojärjestelmä (NetShield) suojaa sinua haittaohjelmilta, verkkoseurannalta ja tunkeilevilta mainoksilta.

Se, mikä tekee ProtonVPN:stä ainutlaatuisen, on sen Turvallinen Ydin -ominaisuus, joka pitää yhteytesi turvallisena automaattisesti siirtämällä tietosi usean palvelimen läpi ennen sen todellista määränpäätä. Lisäksi heidän sovelluksensa ovat avoimen lähdekoodin sovelluksia, joten kuka tahansa voi tarkastaa, että se ei tee mitään epämääräistä.

Nopeus ja Luotettavuus

Yleensä VPN:n tarjoama turvallisuus ja anonymiteetti tuo mukanaan myös yhden haitan - mitä korkeampi turvataso, sitä hitaampi verkon nopeus. Tämä ei kuitenkaan näy niin paljoa ProtonVPN:llä. Ennen yhdistämistä yhdellekään heidän palvelimistansa, meidän latausnopeutemme oli noin 54Mbps. Yhdistimme lähellä olevalle palvelimelle Yhdysvalloissa, ja nopeus laski noin 39 Mbps, ja edelleen noin 35 Mbps kun yhdistimme Iso-Britannian palvelimelle. Jopa sen jälkeen, kun vaihdoimme maailman toisella puolella oleville palvelimille, niin kuin Hongkong tai Japan, nopeus oli silti ihan hyvä, noin 20 Mbps. Välillä yhteys katkesi, joka voi olla hieman ärsyttävää, mutta kun palvelimia on yli tuhat, josta valita, sen ei pitäisi olla ongelma. Lopputuloksena on se, että nopeus on riittävä verkon selailuun, pelaamiseen ja muuhun.

Käyttöjärjestelmät ja Laitteet

ProtonVPN tukee useita käyttöjärjestelmiä, ja sille on tehty sovelluksia Windowsille, Macille, iOSille, and Androidille. Lisäksi sillä on kokeiluvaiheessa oleva sovellus useimmille Linux Debian pohjaisille distroille sekä Fedora 33:lle ja asennus ohjeita erilaisille reitittimille. Riippuen tekemästäsi tilauksesta, yhdenaikaisten laitteiden määrä on 1-10.

windowsmaclinuxandroidioschromefirefox

Palvelinten Sijainnit

Vaikka ProtonVPN on ollut olemassa vain seitsemän vuoden ajan, heillä on suuri määrä palvelimia. ProtonVPN hallinnoi 1237 palvelinta 55 maassa, ja tämä mahdollistaa laajan kattavuuden ympäri Yhdysvaltoja sekä Euroopan maita. Se toimii myös alueilla, joissa et sitä ehkä olettaisi, kuten esimerkiksi Intiassa, Kiinassa, Arabiemiirikunnissa, Hongkongissa sekä muilla alueilla joita VPN palveluntarjoajat yleensä hyljeksivät.

United Arab EmiratesArgentinaAustriaAustraliaBelgiumBulgariaBrazilCanadaSwitzerlandChileColombiaCosta RicaCyprusCzech RepublicGermanyDenmarkEstoniaSpainFinlandFranceGreeceHong KongHungaryIrelandIsraelIndiaIcelandItalyJapanKoreaLithuaniaLuxembourgLatviaMoldovaMexicoMalaysiaNetherlandsNorwayNew ZealandPeruPolandPortugalRomaniaSenegalRussian FederationSwedenSingaporeSloveniaSlovakiaTurkeyTaiwanUkraineUnited KingdomUnited StatesSouth Africa

Asiakaspalvelu

ProtonVPN ei tarjoa tukea ympäri vuorokauden, mutta heidän palvelupyyntöjärjestelmänsä oli toimiva. Lähetimme heille viestin verkossa olevan lomakkeen kautta, ja he vastasivat meille alle päivässä. Se on virkistävää, kun yleensä siinä menee muutama päivä, mikäli olemme onnekkaita. Tämän lisäksi heillä on Usein kysytyt kysymykset -osio, joka antaa hyviä neuvoja latauksiin, asennuksiin, ongelmanratkaisuun yms. asioihin.

Hinnoittelu

Tosin kuin yleisesti VPN palveluissa, ProtonVPN käyttää tilauksissa erilaisia tasoja. Tämä oikeastaan toimii asiakkaan eduksi, koska voit valita mitä toimintoja tarvitset ja maksaa vain siitä mistä haluat. ProtonVPN tarjoaa tällä hetkellä kolme eri tasoa. Perustaso maksaa 3.55 € per kuukausi ja se sisältää 2 VPN yhteyttä, pääsyoikeuden palvelimille 55 eri maassa, nopean yhteyden, tiukan ei lokeja -käytännön sekä mainoksen eston (NetShield).

Lisää vain 3.55 € päivittääksesi Plus asiakkaaksi ja saat kolme ylimääräistä VPN yhteyttä, Turvallinen Ydin VPN:n, TOR selaimen käytön VPN:n kautta sekä rajoittamattoman kaistaleveyden sekä verkon käytön. Visionääripakkaus saattaa olla hieman liikaa tavalliselle käyttäjälle sen ollessa 21.15 € per kuukausi, mutta se tarjoaa kaiken mitä Plus asiakkuus, ja tämän lisäksi yhdenaikaisten yhteyksien määrän 10 laitteeseen. Tässä oikeastaan maksat ProtonMailin korkeimmasta tasosta - 20GB tallennustilaa, 50 sähköpostin aliasta, 10 sähköpostin verkkotunnuksen tukea ja 5 käyttäjää yhdellä tilillä. Tämän lisäksi tilauksesi sisältää turvallisen osoitekirjan, yksityisen ProtonCalendar -kalenterin ja tulevan ProtonDrive-pilvitalletuksen. Jos et tarvitse tätä sähköpostitoimintoa, Plus tilaus on sinulle tarpeeksi.
Hanki ProtonVPN - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.protonvpn.com/erikoistarjous
Kirjoita arvostelu ProtonVPN
Jaa mielipiteesi auttaaksesi muita.
Captcha
ProtonVPN Käyttäjien Arvostelut
    Hanki ProtonVPN - Suojele yksityisyyttäsi!
    Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
    www.protonvpn.com/erikoistarjous