VPN Arvostelut

CyberGhost VPN
9.8
Paras kokonaisuus
Yli 15 vuoden kokemuksella, Cyberghost VPN on yksi ensimmäisistä valinnoistamme jos haluat suojata henkilötietosi valvovilta viranomaisilta sekä hakkereilta.
Private Internet Access
9.5
Mahtava
Varmasti kaikista turvallisin VPN saatavilla. Syy miksi ihmiset hakeutuvat tämän VPN palvelun käyttäjiksi on tiukka ei lokeja -käytäntö ja vahva halu ylläpitää täyttä verkkoanonymiteettiä.
ExpressVPN
9.3
Todella Hyvä
Yksi kaiken kaikkiaan parhaista VPN palveluista. Super nopea ja turvallinen, yli 3000 palvelinsijaintia yli 90 maassa. Jos sanomme että suosittelemme ExpressVPN palvelua, se on vähättelyä...
Surfshark
9.1
Todella Hyvä
Vaikka Surfshark saattaa olla uusi tekijä VPN palveluntarjoajien joukossa, se silti tarjoaa samaa kuin muut palveluntarjoajat. VPN antaa sinulle täydellisen digitaalisen vapauden, mahtavat nopeudet ja luotettavan turvallisuuden.
Atlas VPN
8.7
Hyvä
Atlas VPN on mahdollisesti paras tarjolla oleva VPN, kun katsotaan ilmaisia VPN palveluita, koska se tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden ja vahvat suojausprotokollat. Se ei tietenkään yllätä, että kokemus on vielä parempi jos tilaat heidän maksullisen palvelun.
ProtonVPN
8.5
Hyvä
Testimme osoittaa, että ProtonVPN on tosissaan internet turvallisuuteesi, yksityisyyteesi sekä vapauteesi liittyen. Heillä on hyvin suunnitellut sovellukset, jotka eivät ole ainoastaan avoimen lähdekoodin sovelluksia, vaan myös riippumattoman toimijan tarkastamia. Heidän pitkän aikavälin tilaukset saattavat olla kalliimpia kuin usean muun VPN palveluntarjoajan, mutta saat rajoittamattoman kaistanleveyden, vankat turvallisuustoiminnot, jättimäisen palvelinverkon ja muuta.