VPN Arvostelut

CyberGhost VPN
9.8
Paras kokonaisuus
Yli 15 vuoden kokemuksella, Cyberghost VPN on yksi ensimmäisistä valinnoistamme jos haluat suojata henkilötietosi valvovilta viranomaisilta sekä hakkereilta.
Private Internet Access
9.5
Mahtava
Varmasti kaikista turvallisin VPN saatavilla. Syy miksi ihmiset hakeutuvat tämän VPN palvelun käyttäjiksi on tiukka ei lokeja -käytäntö ja vahva halu ylläpitää täyttä verkkoanonymiteettiä.
ExpressVPN
9.3
Todella Hyvä
Yksi kaiken kaikkiaan parhaista VPN palveluista. Super nopea ja turvallinen, yli 3000 palvelinsijaintia yli 90 maassa. Jos sanomme että suosittelemme ExpressVPN palvelua, se on vähättelyä...
NordVPN
9.1
Todella Hyvä
Palkittu. Osa suurimmista tekniikkaan liittyvistä bloggaajista rakastaa tätä. Nopea ja todella yksityinen. NordVPN täyttää kaikki oikeat vaatimukset!
Surfshark
9.0
Todella Hyvä
Vaikka Surfshark saattaa olla uusi tekijä VPN palveluntarjoajien joukossa, se silti tarjoaa samaa kuin muut palveluntarjoajat. VPN antaa sinulle täydellisen digitaalisen vapauden, mahtavat nopeudet ja luotettavan turvallisuuden.
TotalVPN
8.8
Hyvä
Perusteellisen tarkastelun jälkeen lopputulos on selkeä: TotalVPN:ssä yhdistyy taitavasti käytännöllisyys, nopeus ja luotettavuus, mikä tekee siitä kärkivaihtoehdon kaikille, jotka etsivät tehokasta ja jämerää digitaalista turvaa. Huippuluokan sovellustensa ja kattavan maailmanlaajuisen palvelinvalikoimansa ansiosta se sopii jokaiselle — niin VPN-noviiseille kuin kokeneemmillekin käyttäjille.