CyberGhost VPN-arvostelu

9.8
Paras kokonaisuus
Meidän valintamme: Yli 15 vuoden kokemuksella, Cyberghost VPN on yksi ensimmäisistä valinnoistamme jos haluat suojata henkilötietosi valvovilta viranomaisilta sekä hakkereilta.
Hanki CyberGhost VPN - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.cyberghostvpn.com/erikoistarjous

Arvostelun Yhteenveto

CyberGhost on ollut markkinoilla noin 15 vuoden ajan. Sen perusti vuonna 2004 Robert Knapp Saksassa, ja sen osti vuonna 2017 Kape Technologies. He sijaitsevat Bukarestissa, Romaniassa, ja heillä on yli 100 työntekijää ja yli 38 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman. CyberGhost VPN tarjoaa kaikki toiminnot, joita voit olettaa, kuten esimerkiksi tappokytkin, OpenVPN, AES 256-bit salauksen ja tiukan ei lokeja -käytännön. Kaikki nämä yhdessä Romanian lainsäädännön kanssa varmistaa, että tietosi ovat turvassa ja suojattu. CyberGhost VPN tukee myös TOR selainta, ja vuodesta 2018 alkaen se on nostanut tuettujen yhtäaikaisten laitteiden määrää seitsemään yhdelle käyttäjälle.

Yksityisyys / Anonymiteetti

On valitettavaa, että useat VPN palveluntarjoajat mainostavat "ei lokia" toimintoja, mutta jos luet pienellä tekstillä kirjoitetun osion, se ei ole lähelläkään totuutta. Onneksi CyberGhost VPN oikeasti tarjoaa tiukan "ei lokeja" käytännön sekä tarjoaa muutamia ylimääräisiä asioita kuten tappokytkimen sekä mainosten ja seurannan eston. He jopa julkaisevat neljästi vuodessa Läpinäkyvyys Raportin heidän verkkosivuillaan! Toinen tärkeä asia on muistaa, että Euroopan Tietojen Säilyttämisdirektiivi velvoittaa Euroopan Unionin jäsenvaltioita säilyttämään teletietoja minimissään 6 kuukaudesta yhteen vuoteen. Tämä direktiivi ei kuitenkaan koske Romaniaa, joten sinun ei tarvi huolehtia siitä, että kolmannet osapuolet rikkoisivat yksityisyyttäsi.

Nopeus ja Luotettavuus

Tiedetään yleisesti, että internet yhteyden nopeus laskee, kun käyttää VPN palvelua. Tämä johtuu yleisesti siitä, että tieto salataan, jotta kaikki verkkotoiminta on turvallista ja varmaa. Kuitenkin, jos käytät hyvää VPN palvelua, sinun ei tarvitse kokea laskua internetin nopeudessa. Loppujen lopuksi, kenellä olisi malttia selata nettiä, jos sivun lataamiseen menee ikuisuus? Testasimme CyberGhost VPN palvelua nopeutta vaativissa verkkotapahtumissa, kuten esimerkiksi verkkopelit testataksemme tarjoaako se lupaamansa "nopein mahdollinen nopeus", ja tämän se myös teki. Vaikka yhteys ja nopeus saattaa riippua monesta asiasta, se on silti todella nopea pelaamiseen, videopuheluihin ja moneen muuhun. CyberGhost tarjoaa myös selaamisen sekä muun verkkoaktiviteetin mukauttamisen ilman, että se vaikuttaisi negatiivisesti yksityisyyteen.

Käyttöjärjestelmät ja Laitteet

CyberGhost VPN palveluntarjoaja on yhteensopiva useiden laitteiden kanssa, joihin sisältyy esimerkiksi Mac, Windows, Android ja iOS. Jos katsot heidän verkkosivustoltansa, löydät asennusohjeita useille alustoille, kuten esimerkiksi Amazon Fire OS, Linux, Pelikonsolit ja jopa reitittimille ja muille laitteille. Tämän lisäksi tämä VPN tukee kaikkia suurimpia protokollia, joihin sisältyy esimerkiksi OpenVPN, WireGuard ja IKEv2. Tehdäkseen kokemuksestasi helpon, CyberGhost VPN on tehnyt alueen ongelman ratkaisuun ja pyrkii kattamaan sillä kaikki mahdolliset ongelmat joita sinulla voi olla esimerkiksi yhteyteen tai sen nopeuteen, tilin, tilauksen tai muihin asioihin liittyen.

windowsmaclinuxandroidioschromefirefox

Palvelinten Sijainnit

CyberGhost VPN hallitsee jopa 7000 palvelinta yli 90 maassa ympäri maailmaa, erityisesti Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Euroopassa ja Aasiassa. Tämän suuren palvelinvalikoiman takia sinulla ei pitäisi olla ongelmia löytää nopeaa palvelinta siitä riippumatta missä olet. Heidän tarjoamat maksusuunnitelmat sisältävät lisäksi rajoittamattoman määrän dataa sekä kaistan leveyden sekä kiinteä IP osoite on saatavilla pieneen lisähintaan.

AlbaniaAlgeriaAndorraArgentinaArmeniaAustraliaAustriaBahamasBangladeshBelarusBelgiumBosnia And HerzegovinaBrazilBulgariaCambodiaCanadaChileChinaColombiaCosta RicaCroatiaCyprusCzech RepublicDenmarkEgyptEstoniaFinlandFranceGeorgiaGermanyGreeceGreenlandHong KongHungaryIcelandIndiaIndonesiaIran, Islamic Republic OfIrelandIsle Of ManIsraelItalyJapanKazakhstanKenyaLatviaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMacaoMacedoniaMalaysiaMaltaMexicoMoldovaMonacoMongoliaMontenegroMoroccoNetherlandsNew ZealandNicaraguaNorwayPakistanPanamaPhilippinesPolandPortugalQatarRomaniaRussian FederationSaudi ArabiaSerbiaSingaporeSlovakiaSloveniaSouth AfricaKoreaSpainSierra LeoneSwedenSwitzerlandTaiwanThailandUkraineUnited Arab EmiratesUnited KingdomUnited StatesVenezuelaViet Nam

Asiakaspalvelu

Ongelmana useilla VPN palveluntarjoajilla, joita olemme arvostelleet aiemmin, on tuntunut olevan asiakaspalvelu. Usean palveluntarjoajan tukisivu on joko liian vaikea käyttää, se ei toimi, sieltä ei löydy tarpeeksi tietoa tai sitä ei voi käyttää. CyberGhostin asiakaspalvelu on huippuluokkaa. Heillä on esimerkiksi 24/7 live chat tuki, jonka löydät helposti sivun oikeasta alanurkasta. Se on nopea, meidän ei tarvinnut odottaa kauaa, ja asiakaspalvelijan toiminta oli suoraa ja avuliasta. Asiakaspalvelijat eivät vain tarjonneet kopioituja ja liitettyjä vastauksia useasti kysyttyihin kysymyksiin, mikä oli virkistävä kokemus asiakaspalvelutilanteessa. Asiakastukea on saatavilla englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja romaniaksi.

Jos ongelmasi ei ole niin kiireinen, voit löytää paljon tietoa myös heidän tieto-osiostansa, ongelmanratkaisuosiosta tai useasti kysyttyjen kysymysten osiosta. Voit myös lähettää pyynnön täyttämällä yksinkertaisen kyselylomakkeen, jolloin sinuun otetaan yhteyttä sähköpostitse. Kaiken kaikkiaan pidämme siitä, kuinka he kattavat kaiken pienistä asioista alkaen, ja jos et löydä etsimääsi heidän artikkeleistaan, voit helposti keskustella heidän asiakaspalvelijoidensa kanssa saadaksesi lisätukea.

Hinnoittelu

CyberGhost VPN tarjoaa kuukausittaisen tilauksen, jonka hinta on 11.45 € per kuukausi, mutta jos haluat parasta vastinetta rahallesi, kannattaa ottaa pidempiaikainen tilaus. Tee yhden vuoden tilaus ja kuukausittainen hinta laskee vain 3.55 € per kuukausi. Maksa etukäteen 3 vuoden tilaus, jolloin maksat vain 2 € per kuukausi ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi! Jos valitset kuukausittaisen tilauksen, saat 14 päivän "ei kysymyksiä kysytty" rahat takaisin -takuun ja 45 päivän mikäli teet yli vuoden tilauksen. Tämä on paljon pidempi kuin mitä muut VPN palveluntarjoajat tarjoavat ja se vain todistaa kuinka paljon he luottavat omaan tuotteeseensa.
Hanki CyberGhost VPN - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.cyberghostvpn.com/erikoistarjous
Kirjoita arvostelu CyberGhost VPN
Jaa mielipiteesi auttaaksesi muita.
Captcha
CyberGhost VPN Käyttäjien Arvostelut
  • “Cyber Ghost VPN on Paras !!!!!!!“
  • “On aina toiminut minulla ilman ongelmia . Varmasti paras vpn jonka ikinä löydät.“
  • “Aloitin käyttämään VPN palvelua yksityisyyteen liittyvistä syistä, mutta pian ymmärsin, että siitä on minulle paljon hyötyä myös siten, että pääsen käsiksi sovelluksiin ja palveluihin ympäri maailmaa.“
Hanki CyberGhost VPN - Suojele yksityisyyttäsi!
Rajoittamaton pääsy palvelimille ympäri maailmaa. Super nopea. Saa paras tarjous käyttämällä linkkiämme...
www.cyberghostvpn.com/erikoistarjous